icon-kroontje

De troonredenen om zaken met Queen of Sales te doen:

 • Cees

  PAVO HR - Cees van der Pouw

  Barbara ofwel Queen of Sales is een dame die echt op haar eigen troon zit.
  Vanuit haar statige maar zeer praktisch koninklijk verblijf helpt zij PAVO met het behalen van de doelstellingen. Deze doelstellingen stemmen we samen af en worden wekelijks geëvalueerd.
  PAVO's wens is simpel: doorgroeien naar de beste HR dienstverlener van Nederland.
  Met de sales ervaring van deze queen en haar eigenzinnige werkwijze zijn we eind 2020 de samenwerking aangegaan.
  De toegevoegde waarde zit hem in haar netwerk, haar persoonlijkheid en vooral haar positieve energie.
  Punt van aandacht is: niet iedereen is zo energiek en daar hoort een Queen passend mee om te gaan. Elk staatsbezoek naar een potentiële klant wordt voorbereid en met alle respect uitgevoerd en keurig vastgelegd in ons CRM waardoor we doorlopend bouwen aan een steeds waardevollere database. 

 • kelly-eekhof-grafisch-vormgever-20

  Sterk in MEDIA - Kelly Eekhof (samenwerkingspartner)

  Barbara’s aanpak is direct, snel en nuchter. Als ze ergens voor gaat, dan gaat ze er ook voor de volle 100% voor en bijt ze zich vast in een project.
  Ze heeft een creatieve manier van denken en dat maakt dat ze voor veel soorten bedrijven oplossingen bedenkt die sales en marketing samenbrengen. Soms conventioneel, soms niet en dat maakt haar uniek.
  Barbara weet wat ze wil en hoe ze dit voor elkaar krijgt, ook durft ze tegengas te geven aan de opdrachtgevers.
  Met de Queen of Sales in je team krijgen relatiebeheer en acquisitie een totaal vernieuwende aanpak en doelstellingen. Barbara kijkt verder dan alleen het verkoopverhaal en richt zich voor haar klanten op als echt teamlid en onderdeel van het geheel. Geen snelle hap-snap oplossingen maar juist kwaliteit en effectiviteit op de langere termijn. En dit altijd met een gezonde dosis humor. 

 • diedrik-wenneker

  IT aan de Zaan & Trans-iX - Diederik Wennekes

  We hebben Barbara leren kennen in haar vorige rol bij een van onze samenwerkingspartners. Om de groeiambities van Trans-iX waar te maken hebben we haar gevraagd om voor een dag in de week voor ons te komen werken. Van oorsprong zijn wij geen sales organisatie maar met de hulp van de Queen of Sales zijn we begonnen met de eerste stappen te maken. Het opstellen van een marktbewerkingsplan, het opzetten van een commerciële afdeling binnen de organisatie en een deel van ons bedrijf opnieuw in de markt zetten. 

  Hieruit is IT aan de Zaan ontstaan, een unieke propositie, namelijk dé ideale werkplek speciaal voor Zaanse mkb-ondernemers. maar ditmaal met een proactief karakter. Hierover zaten we niet direct op één lijn, maar met haar enthousiasme wist ze ons te overtuigen. De energie die Barbara met zich mee brengt is een waardevolle toevoeging op ons team en onze ervaring. Ze weet de juiste deuren te openen en impact te maken, dit is ons zelf niet eerder gelukt. 

 • 1597407509557

  Gympact - Linsy Freeke

  Als Barbara binnenkomt, ben je verzekerd van een boost positieve energie! Ze heeft de Gympact Crew verder geholpen met concrete belscripts, het verzinnen van ludieke acties en door te oefenen met rollenspellen.

  Wij hebben Barbara leren kennen als een aanpakker, nuchter en creatief. Als Queen of Sales heeft zij ons laten zien hoe leuk sales is, als je het vanuit authenticiteit, met humor en oprechte interesse aanpakt. Deze kernwaarden sluiten naadloos aan op de missie van Gympact. 

  Dit heeft geleid tot een hoop lol in een lastige tijd, zelfverzekerder personeel op onze werkvloer en concrete afspraken die leiden tot meetbare resultaten.

 • nico-van-sligtenhirst

  HappiYess - Ninco van Sligtenhorst

  Barbara helpt mij als Queen of Sales met het  opzetten van sales activiteiten van mijn bedrijf HappiYess. Met haar enorme enthousiasme weet ze me keer op keer in actie te krijgen.

  Zo geeft ze me handvatten en dwingt me om op een goede manier uit mijn comfortzone te komen. Barbara heeft me stap voor stap geleerd hoe ik mijn potentiële klanten het beste kan benaderen en daarna het contact warm kan houden. Queen of Sales heeft me nieuwe inzichten gegeven en vooral het plezier en creativiteit om nieuwe klanten te werven. Top!

 • Nigel

  InTellegus Solutions - Nigel van Houten

   

  In mei 2019 kwam ineens Barbara onaangekondigd bij ons binnenlopen. Nog vóór de start van haar contract stond ze op netwerkbijeenkomsten ons bedrijf te promoten. 

  In de gesprekken met potentiële klanten moesten we even de balans vinden. Ik bracht de kennis en ervaring. Barbara staat voor de klant en de doorvertaling naar toegevoegde waarde van onze diensten. Dat maakt haar een fijne gesprekspartner, vindingrijk en creatief in het creëren van de ideale situatie om tot een samenwerking tussen partijen te komen.

Queen of Sales

Jij wil graag groeien met jouw bedrijf. Maar het vinden van nieuwe klanten kost je veel tijd en energie. Daarom besteed je onvoldoende tijd aan acquisitie.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, meet Queen of Sales!

Contact

Queen of Sales
Barbara Bisschop
Kamgras 31
1687 WH Wognum

T: 06 - 135 28 632

E: barbara@queenofsales.nl