icon-kroontje

Ik ben Barbara

Geboren in West-Friesland in de herfst van 1985.

Sinds 2015 gesetteld in het mooie Wognum met partner en kinderen. Opgegroeid met de welbekende niet lullen maar poetsen mentaliteit.

Na 10 jaar ervaring in commerciële functies heb ik het gat in de markt ontdekt: bijna niemand vindt acquisitie leuk! Om korte metten te maken met de bescheidenheid van veel ondernemers heb ik besloten om het er lekker dik bovenop te leggen.

35 jaar na mijn ontstaan heb ik besloten om voortaan zakelijk als Queen of Sales door het leven te gaan.

icon-kroontje
Barbara Bisschop

Ik ben Barbara Bisschop

Geboren in West-Friesland in de herfst van 1985.

Sinds 2015 gesetteld in het mooie Wognum met partner en kinderen. Opgegroeid met de welbekende niet lullen maar poetsen mentaliteit.

Na 10 jaar ervaring in commerciële functies heb ik het gat in de markt ontdekt. Iedereen wil namelijk nieuwe klanten én een oplossing voor hun probleem, maar bijna niemand houdt van acquisitie doen!

Om korte metten te maken met de bescheidenheid van veel ondernemers heb ik besloten om het er lekker dik bovenop te leggen.

35 jaar na mijn ontstaan heb ik besloten om voortaan zakelijk als Queen of Sales door het leven te gaan.

icoon-toren

ABC Barbara

Waar sta ik voor?

A

Aandacht. Wie is er niet groot mee geworden? 
Activeren. Plannen bedenken is leuk, dingen doen daar kom je pas echt verder mee! 
Acquisitie. 

B

Barbara Bisschop is mijn volledige originele geboortenaam.

Bijnamen: Bar, Babz, Babsie, Barry, Barretje, BB, Barbie, Barb, Baba, Bappie

C

Creatief. Waar zou je zijn zonder een gezonde dosis creativiteit? 

Complimenten. Het geven van oprechte. gemeende complimenten is iets waar ik steeds beter in word. Het ontvangen van complimenten is nog een dingetje...

Confrontainment een combinatie van confronteren en entertainen: jou op een leuke, tikkeltje sarcastische manier wijzen op de valkuilen van het ondernemerschap. Natuurlijk met de intentie om er beter van te worden. 

Chargeren. Dat doe ik dan ook veel, zodat de boodschap goed overkomt en we nog een beetje kunnen lachen ook. 

D

Durf. Sales is gewoon een beetje lef hebben. Wat heb je te verliezen? 
Deuren openen. Ik doe het graag voor je. 

E

Eerlijkheid. De basis van vele vertrouwensbanden. Een van mijn kernwaarden. 

F

Feedback. De meest waardevolle zin van communiceren. Feedback geven en krijgen kan heel leerzaam zijn, ook al hoef je er niet altijd iets mee te doen. Vaak komt iets op een (veel) later moment in je leven nog eens terug en dan blijkt die ene opmerking toch nog nut te hebben. 

H

Humor. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. 😊

I

Interesse. Met oprechte interesse kom je al een heel eind in salesland. 
Inspiratie. Mensen inspireren mij, iedere kennismaking met een onbekend persoon heeft een toegevoegde waarde. 

J

Ja maar….

Met een 'ja maar' mentaliteit ga je er niet komen. We doen het allemaal, vaak uit onzekerheid, angst, ongeloof. Wanneer zeg jij het? Let er maar eens op! 

Jos Burgers. Als je het mij vraagt een briljante marketeer en schrijver. De boeken van Jos, bestaande uit gemakkelijk leesbare, humoristische gebundelde columns, zullen  ondernemers zinvolle inzichten opleveren.  

K

Klant is koning. Ook met de koning kun je heel goed afspraken maken over de rolverdeling. Wat verwacht hij precies van jou? Doe jij ook wat je hebt beloofd? 

Kennis is macht, zeggen ze... Ik geloof dat kennis pas toegevoegde waarde heeft als je het ook in de praktijk weet toe te passen. 

L

Lange termijn. "Een eikel wordt geen eik in een dag." las ik ergens. En dat klopt, sales is een langdurig traject en kent ups en downs. 

Lezen is een mooie manier om kennis te vergaren. Ik lees graag management boeken met grappige anekdotes en praktische tips. Is een heel boek lezen je een stap te ver? Zorg dan dat je kleine tekstjes tot je neemt. 
Zo haal ik dagelijks inspiratie uit de posters van Loesje, de quotes van Omdenken en de Donald Duck kalender op onze WC. 

M

Mannenhuishouden.
Mama, ik ben moeder van 3 zoons die voed ik op samen met hun vader, mijn man Mattias. 

N

Nee. "Iedere nee is een stapje dichter bij ja!"

O

Omdenken. Een creatief-psychologische manier om snel problemen te accepteren, los te laten of om te denken. Heel leerzaam en met humor gebracht. Ik hou ervan.

P

Plezier. Het allerbelangrijkste in je werk.

Q

Queen of Sales was mijn functietitel bij mijn laatste werkgever. Ik was geïnspireerd door een prijs die mijn zusje Madelon ooit heeft gewonnen op haar werk bij Nedflex genaamd “Afas Queen”.

R

Relax. Echt relaxen is voor mij een dagje sauna. Een goede balans tussen spanning en ontspanning is belangrijk, als nuchtere West-Fries willen we daar weleens lomp overheen walsen en 'gewoon even aanpoten' dan is het maar klaar. Ik plan sporten en daarna echte ontspanning daarom in op vaste tijden in de week. Wat doe jij om echt te relaxen? 

Rosanne is mijn middelste zusje, geduld hebben en de tijd nemen heb ik van haar geleerd.

S

Sales. Need I say more? 

Stress. Gezonde porties stress heb je nodig om de dag door te komen, te scoren op doel, je PR te verbeteren in de gym. Maar veel en langdurige stress kan je je kop kosten.  

T

Tijd. Het opbouwen van relaties kost tijd. Verkopen kan heel snel gaan, maar lange termijn relaties en daarmee kwalitatieve en duurzame groei van je bedrijf kosten tijd.

Team. Je kunt het beter samen doen. Ieder heeft zijn eigen kracht. Samenwerken, samen scoren en samen successen vieren!

U

Uniek. Niemand is precies zoals jij en dat maakt jou uniek! Welke specifieke karaktereigenschappen heb jij die jou kenmerken? En wat zou je daaraan kunnen hebben? 

USP. Unique Selling Point. Wat is jouw UPS? 

V

Vincent, mijn broertje. Ondernemer sinds zijn 19e, eigenaar van New York Pizza Hoorn en Blokker.

W

Waarde. Velen kennen de prijs van een product of dienst, weinigen de toegevoegde waarde.

Wognum. Mijn prachtige woonplaats in West-Friesland tussen Hoorn en Medemblik.

X

Xandra. Mijn moeder. Zelfstandig onderneemster. Lievelingsoma. Mantelzorger. Vrijwilliger.

Y

YouTube. Best handig als je iets nieuws wil leren. Van hoe schrijf ik een goede blog of social media post tot een do it yourself verbouwing. Waterleiding leggen, muurtje bouwen, garage isoleren, plafond verlagen.

Z

Zenuwen. Ze zijn gezond, zoek ze op en zet ze in.

Queen of Sales

Jij wil graag groeien met jouw bedrijf. Maar het vinden van nieuwe klanten kost je veel tijd en energie. Daarom besteed je onvoldoende tijd aan acquisitie.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, meet Queen of Sales!

Contact

Queen of Sales
Barbara Bisschop
Kamgras 31
1687 WH Wognum

T: 06 - 135 28 632

E: barbara@queenofsales.nl