icoon-pion

Salestraining

Eenmanszaken en midden-klein bedrijven investeren het minst in het (vrijwillig) trainen van hun medewerkers. Ook zonde, want op deze manier laat je ook kansen liggen.

Een onderhoudsbeurt hebben we allemaal nodig, ook als je iets als jaren doet of er gewoon redelijk behendig in bent. Een cursus of training bij Queen of Sales is praktisch, confrontainend, gepersonaliseerd en daardoor maatwerk.


Wat leer je zoal? 

Inzicht in jouw USP's
Acquisitie bellen op koninklijk niveau
Koninklijke gesprekstechnieken
Inventariseren kun je leren
Majesteitelijke offertes maken
Weerstanden weerleggen
Koninklijke deals sluiten (aan tafel)

Wie is jouw klant?

devider

Het draait om de vrouw, niet om het gebouw.

Ik vind dat je moet weten wie jouw klant is. Dat je de voor- en achternaam van jouw contactpersoon uit je hoofd moet kennen.
Want het bedrijf is geen klant bij je, ook in B2B doet, is er altijd een of meer personen waar je zaken mee doet. Met hem of haar kun je aan de relatie bouwen, met het pand niet.

Het gaat om de vent, niet om de tent.

babara-bisschop-queen-of-sales-lauwe-acquisitie
icoon-toren

Deze ondernemers gingen je voor:

 • diedrik-wenneker

  Trans-iX - Diederik Wennekes

   

  Om de groeiambities van Trans-iX waar te maken hebben we Barbara gevraagd om voor een dag in de week voor ons te komen werken. Van oorsprong zijn wij geen sales organisatie maar met de hulp van de Queen of Sales zijn we begonnen met de eerste stappen te maken.

  Het opstellen van een marktbewerkingsplan, het opzetten van een commerciële afdeling binnen de organisatie en ons bedrijf opnieuw in de markt zetten, maar ditmaal met een proactief karakter. Hierover zaten we direct op één lijn, met haar enthousiasme wist ze ons snel te overtuigen.

 • nico-van-sligtenhirst

  Ninco van Sligtenhorst – HappiYess

   

  Barbara helpt mij als Queen of Sales met het  opzetten van sales activiteiten van mijn bedrijf HappiYess. Met haar enorme enthousiasme weet ze me keer op keer in actie te krijgen.

  Zo geeft ze me handvatten en dwingt me om op een goede manier uit mijn comfortzone te komen. Barbara heeft me stap voor stap geleerd hoe ik mijn potentiële klanten het beste kan benaderen en daarna het contact warm kan houden. Queen of Sales heeft me nieuwe inzichten gegeven en vooral het plezier en creativiteit om nieuwe klanten te werven. Top!

Wat levert deze sales expert je op?

 • Bedrijfsgroei!
 • Meer leuke klanten
 • Meer werkplezier
 • Meer winst
 • Meer rust
icon-kroontje

Waarom Queen of Sales?

quote-mannenwereld

Tel even bij elkaar op:
Een grote portie enthousiasme gecombineerd met een hoop creativiteit, een hele berg energie en mijn hobby om nieuwe mensen te leren kennen…

Het zit in mijn natuur om op mensen af te stappen en met ze in gesprek te gaan. Ik zal luisteren naar jouw medewerkers, ze motiveren het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik kan ze leren denken in sales kansen en een lach op hun gezicht toveren.

Mijn dienstverlening kost een fractie van een fulltime medewerker en is nét zo waardevol. Hierdoor heb ik mezelf snel terugverdiend.

Ik ben de perfecte persoon om luie of vastgeroeste accountmanagers weer van hun stoel en achter hun bureau weg te krijgen!

Queen of Sales

Jij wil graag groeien met jouw bedrijf. Maar het vinden van nieuwe klanten kost je veel tijd en energie. Daarom besteed je onvoldoende tijd aan acquisitie.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, meet Queen of Sales!

Contact

Queen of Sales
Barbara Bisschop
Kamgras 31
1687 WH Wognum

T: 06 - 135 28 632

E: barbara@queenofsales.nl