icon-kroontje

Accountmanager

Als freelance accountmanager zorg ik ervoor dat jij klanten krijgt én behoudt.
Veel ondernemers vinden acquisitie een vervelend en tijdrovend klusje.
Maar ondertussen zit je wél te springen om nieuwe klanten.
Gelukkig heb je nu mij gevonden en ik ga met liefde achter jouw nieuwe klanten aan. Heb je ze al binnen? Dan help ik je ervoor te zorgen dat ze een koninklijke behandeling krijgen.

devider_donkerpaars

Mijn takenpakket voor jouw klanten:

Koude Acquisitie

devider

Doodeng en voor velen een stom klusje; koude acquisitie. Maar je hebt het nodig wanneer je heel gericht gewenste klanten wil aantrekken voor jouw bedrijf. Je wil je niet opdringen, maar je kunt eigenlijk ook niet zonder. Gelukkig ken jij de koningin van de koude acquisitie!

Ik benader namens jouw bedrijf de zakelijke klanten die bij jou passen. Die mensen die jij zelf niet durft te benaderen of waar je de tijd steeds niet voor kunt vinden. Samen bespreken we de gewenste doelen, ik breng de markt en de doelgroep in kaart en maak een plan van aanpak. Na akkoord van jou ga ik aan de slag. Eventueel samen met bestaande collega’s.

babara-bisschop-queen-of-sales-koude-acquisitie
icoon-pion

Lauwe Acquisitie

Bij lauwe acquisitie benader je ‘vergeten’ klanten van jouw bedrijf. Ooit heb je een zaadje geplant, maar het heeft nooit genoeg water gekregen om te ontkiemen en uit te groeien tot een boom vol vruchten. Wanneer ik langs ga met mijn bus Pokon, dan kan het ineens hard gaan met de groei.

In de categorie 'laaghangend fruit' neem ik namens jouw bedrijf contact op met deze relaties om eens te zien of er nog voldoende raakvlak is. Zo creëren we vertrouwen in toekomstige samenwerking. Ook bij klanten geldt: alles dat je aandacht geeft groeit.
Kun jij ook niet wachten om te zien wat voor boomgaard je straks hebt staan!

 

Lead Opvolging

devider

Een warme lead is als een vis die in het aas aan je hengel hapt. Je hoeft hem alleen nog maar  binnen te halen. Dat weet je best en toch schuif je het voor je uit. Jouw online marketing doet zijn werk wel. Maar deze laatste stap valt niet te automatiseren. Nieuwe leads verdienen persoonlijke aandacht. Ik help je ze, met een gastvrij en warm welkom, aan je te binden.

Stop met uitstellen! Júist als een lead zich bij je aandient, dien je deze met beide handen aan te pakken. Een enthousiaste prospect is goud waard. Dus als zo’n potentiële klant belt of mailt, moeten we ervoor zorgen dat deze gastvrij wordt ontvangen. Ik help je hen een koninklijke behandeling te geven én ze binnen te halen.
De deur staat op een kier, ik zet hem voor je open!

babara-bisschop-queen-of-sales
icoon-toren

Relatiebeheer

Een bestaande relatie is als een vriend van vroeger. Als je het contact verliest, verwatert de vriendschap. Terwijl je zélf kunt investeren in die relatie. Je bestaande klanten zijn meer waard dan je misschien denkt. Ik leer je je klant kennen én help je hen de aandacht te geven die ze verdienen.

Relaties onderhouden is niet alleen belangrijk, maar vooral ook leuk. Niet mee eens? Dan gaat er iets niet goed. Wanneer jij en je klant een goede match zijn, ben je oprecht geïnteresseerd en kost het je geen moeite te werken aan die relatie. Sterker nog: als jij je klant goed kent, kun je je aanbod precies op hem afstemmen. Ik help je die ideale klant te vinden. Ik zorg ervoor dat je je bestaande relaties de aandacht geeft die ze verdienen en waardoor ze zich gewaardeerd voelen. Uiteindelijk is het de persoon in dat bedrijf die jouw échte klant is.
Want klanten zijn eigenlijk nét mensen.

 

Wat levert deze sales expert je op?

  • Bedrijfsgroei!
  • Meer leuke klanten
  • Meer werkplezier
  • Meer winst
  • Meer rust

Queen of Sales

Jij wil graag groeien met jouw bedrijf. Maar het vinden van nieuwe klanten kost je veel tijd en energie. Daarom besteed je onvoldoende tijd aan acquisitie.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, meet Queen of Sales!

Contact

Queen of Sales
Barbara Bisschop
Kamgras 31
1687 WH Wognum

T: 06 - 135 28 632

E: barbara@queenofsales.nl