icoon-pion

Ambassadeur

Jij bent best goed op weg met jouw bedrijf maar kunt ook wel eens een steuntje in de rug gebruiken. De olievlek mag zich wel wat verder verspreiden.
Advertenties in de krant daar geloof je niet echt in. Jij houdt van een persoonlijke benadering. Een-op-een en mond-tot-mond, vanuit vertrouwen.

Dan is het Queen of Sales Ambassadeurs Abonnement voor ons beide iets om te overwegen. Een persoonlijke saleslady voor de prijs van een advertentie.
Je betaald hiervoor €500,- per maand.

Jou aan tafel krijgen,
dat is het doel

devider

Doordat je je tijd maar een keer kunt besteden heb je het gevoel dat je nu kansen laat liggen. Je zoekt meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en vooral betrouwbaarheid.

Mocht ik een behoefte proeven bij de klant én in de toegevoegde waarde van jouw dienst of product geloven, dan beveel ik je graag aan!

En je hoeft geen extra collega aan te nemen,  geen stagiaires voor op te leiden, geen dure online campagne voor te betalen. Geen high-end vakbladen aan te schrijven en ook niet te onderhandelen met het lokale sufferdje.

babara-bisschop-queen-of-sales-leadgeneratie
icoon-toren

Deze ondernemers gingen je voor:

 • Nigel

  InTellegus Solutions - Nigel van Houten

   

  In mei 2019 kwam ineens Barbara onaangekondigd bij ons binnenlopen. Nog vóór de start van haar contract stond ze op netwerkbijeenkomsten ons bedrijf te promoten. 

  In de gesprekken met potentiële klanten moesten we even de balans vinden. Ik bracht de kennis en ervaring. Barbara staat voor de klant en de doorvertaling naar toegevoegde waarde van onze diensten. Dat maakt haar een fijne gesprekspartner, vindingrijk en creatief in het creëren van de ideale situatie om tot een samenwerking tussen partijen te komen.

 • diedrik-wenneker

  Trans-iX - Diederik Wennekes

   

  Om de groeiambities van Trans-iX waar te maken hebben we Barbara gevraagd om voor een dag in de week voor ons te komen werken. Van oorsprong zijn wij geen sales organisatie maar met de hulp van de Queen of Sales zijn we begonnen met de eerste stappen te maken.

  Het opstellen van een marktbewerkingsplan, het opzetten van een commerciële afdeling binnen de organisatie en ons bedrijf opnieuw in de markt zetten, maar ditmaal met een proactief karakter. Hierover zaten we direct op één lijn, met haar enthousiasme wist ze ons snel te overtuigen.

Wat levert deze sales expert je op?

 • Bedrijfsgroei!
 • Meer leuke klanten
 • Meer werkplezier
 • Meer winst
 • Meer rust
icon-kroontje

Waarom Queen of Sales?

quote-mannenwereld

Tel even bij elkaar op:
Een grote portie enthousiasme gecombineerd met een hoop creativiteit, een hele berg energie en mijn hobby om nieuwe mensen te leren kennen…

Het zit in mijn natuur om op mensen af te stappen en met ze in gesprek te gaan. Ik zal luisteren naar jouw medewerkers, ze motiveren het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik kan ze leren denken in sales kansen en een lach op hun gezicht toveren.

Mijn dienstverlening kost een fractie van een fulltime medewerker en is nét zo waardevol. Hierdoor heb ik mezelf snel terugverdiend.

Ik ben de perfecte persoon om luie of vastgeroeste accountmanagers weer van hun stoel en achter hun bureau weg te krijgen!

Queen of Sales

Jij wil graag groeien met jouw bedrijf. Maar het vinden van nieuwe klanten kost je veel tijd en energie. Daarom besteed je onvoldoende tijd aan acquisitie.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, meet Queen of Sales!

Contact

Queen of Sales
Barbara Bisschop
Kamgras 31
1687 WH Wognum

T: 06 - 135 28 632

E: barbara@queenofsales.nl