icon-kroontje

Veel gestelde vragen

Ik krijg vaak vragen over algemene onderwerpen die te maken hebben met Sales, Acquisitie, en Queen of Sales. De antwoorden probeer ik zoveel mogelijk in mijn blogs te omschrijven, maar we hebben ze ook makkelijk inzichtelijk gemaakt op deze pagina.

Wat levert acquisitie uitbesteden op?

Meer klanten
Meer winst 
Meer rust 
Meer focus
Meer impact
Meer werkplezier
Meer energie

Langdurige samenwerkingen vanuit vertrouwen en toegevoegde waarde. 

Waar komt de naam Queen of Sales vandaan?

Queen of Sales was mijn functietitel bij mijn laatste werkgever, deze mocht ik toen zelf kiezen. Ik heb daar zoveel leuke reacties op gehad dat ik het besloot als bedrijfsnaam te gebruiken. Voor in de toekomst maakt deze naam het wel lastig om mannen in dienst te nemen 😉 

Wat kost acquisitie uitbesteden?

Een kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Dit uurtje zit al vol tips! 

Mijn starttarief is €88,- per uur. 

Wil je structureel een aantal uur ondersteuning op sales gebied, dan bespreken we de aanpak en het gewenste resultaat. 

Zo zijn er vele varianten mogelijk, van eenmalige of periodieke sales campagne tot een structureel sales abonnement van 8 uur per week. Ik bespreek graag met jou welke het beste bij jouw wensen en portemonnee passen. 

Werk je ook op No cure No pay basis?

Afhankelijk van het vraagstuk en jullie doelen kan dit voor ons beide een interessante optie zijn. Ik ga het gesprek graag aan om de mogelijkheden te bespreken. Ik wil hierbij benadrukken dat toegevoegde waarde hier het keyword is. Jouw product of dienst moet echt een toegevoegde waarde hebben voor de doelgroep en ik moet dat op mijn beurt weer aan jouw organisatie kunnen bieden.  

Werk je ook op provisie of commissie basis?

Afhankelijk van de uitdaging kan dit voor ons beide een interessante optie zijn. Ik ga het gesprek graag aan om te kijken naar de mogelijkheden. 

Wat heeft zelfverzekerdheid met sales te maken?

Alles! Als je niet lekker in je vel zit kun je (de juiste) nieuwe klanten wel shaken. Mijn ervaring is dat veel mensen (vaak dames) behoorlijk onzeker in het zakelijke leven staan. Hierbij speelt zelfbeeld en een stukje eigenwaarde vaak een grote rol. Ook als ze op de buitenwereld heel stoer overkomen. Ik  vind dit jammer, vaak is het namelijk helemaal nergens voor nodig! Voor ambitieuze dames en heren met gevoel voor humor, het hart en de brains op de juiste plek, bied ik een "Salesverzekerd" pakket aan. Hierbij wordt je in minimaal 6 maanden een op een door mij gecoacht waarna jij en jouw bedrijf steviger in de markt staan. En is er focus op het aantrekken en behouden van jouw ideale klant.  

Cold calling is toch niet meer toegestaan?

Koude acquisitie is nog wél toegestaan, maar heeft sinds de nieuwe Telecommunicatiewet van juli 2021 wel strengere regels gekregen. Zo mag je particulieren (hieronder vallen ook ZZP'ers) niet meer onaangekondigd benaderen om producten/diensten aan te bieden. Zij moeten hier nu vooraf expliciet toestemming voor hebben afgegeven, dit noemt met ook wel Opt-in. En dat is de reden dat je op websites en Social Media vaak akkoord moet gaan met het gebruik van jouw gegevens als je die ergens vrijwillig achterlaat. 

Ook mag je niet zomaar openbare bedrijfsgegevens gebruiken. Let er dus op dat:

  • Bij het telefonisch benaderen van een bedrijf, je het algemene telefoonnummer gebruikt en niet vraagt naar een specifieke persoon, als je geen toestemming hebt gekregen van die persoon om hem of haar te benaderen;
  • Bij het elektronisch (bijv. per e-mail) benaderen van een bedrijf je enkel gebruik maakt van een e-mailadres dat beschikbaar gesteld is voor acquisitie;
  • Bij het verkrijgen van persoonlijke contactgegevens je expliciet toestemming verkrijgt om deze (op een later tijdstip) te gebruiken voor acquisitie. Realiseer je dat je achteraf moet kunnen aantonen dat je die toestemming hebt gekregen.
Als we een afspraak maken, kom je dan in je koninklijke jurk?

Alles is bespreekbaar 😉

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur me dan een bericht met de vraag en ik zal deze zo snel mogelijk persoonlijk aan je beantwoorden.

Wat levert deze sales expert je op?

  • Bedrijfsgroei!
  • Meer leuke klanten
  • Meer werkplezier
  • Meer winst
  • Meer rust

Queen of Sales

Jij wil graag groeien met jouw bedrijf. Maar het vinden van nieuwe klanten kost je veel tijd en energie. Daarom besteed je onvoldoende tijd aan acquisitie.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, meet Queen of Sales!

Contact

Queen of Sales
Barbara Bisschop
Kamgras 31
1687 WH Wognum

T: 06 - 135 28 632

E: barbara@queenofsales.nl