icoon-pion

Lauwe Acquisitie

Lauwe acquisitie is opnieuw contact leggen met 'vergeten klanten' van jouw bedrijf. Het zaadje is ooit al een keer geplant maar heeft niet voldoende water gekregen om door te groeien tot een stek en zal dus nooit een voltallige boom worden.
Tenzij ik met mijn pokon bus langs kom. Dan zou het best wel eens kunnen zijn dat het hard gaat met de groei. Het vertrouwen neemt toe en jullie hebben beide weer zin in een samenwerking.

Alles dat je aandacht geeft groeit

devider

Sales vind jij een vies woord, je kunt het niet, je vind het niet leuk, het kost te veel tijd, je gaat er niemand voor aannemen, kortom het is een irritatiefactortje (aahhrrg...) dus laat je het zitten. Terwijl je zit te springen om nieuwe klanten. Echt zonde!

Wens je dat iemand met een altijd positieve instelling jou aan de hand mee neemt?

Dan heb ik goed nieuws voor je!
Want dan ben ik bij jou aan het juiste adres. We maken samen mooie plannen en gaan dan de markt te lijf.

babara-bisschop-queen-of-sales-relatiebeheer
icoon-toren

Deze ondermers gingen je voor:

 • nico-van-sligtenhirst

  Ninco van Sligtenhorst – HappiYess

   

  Barbara helpt mij als Queen of Sales met het  opzetten van sales activiteiten van mijn bedrijf HappiYess. Met haar enorme enthousiasme weet ze me keer op keer in actie te krijgen.

  Zo geeft ze me handvatten en dwingt me om op een goede manier uit mijn comfortzone te komen. Barbara heeft me stap voor stap geleerd hoe ik mijn potentiële klanten het beste kan benaderen en daarna het contact warm kan houden. Queen of Sales heeft me nieuwe inzichten gegeven en vooral het plezier en creativiteit om nieuwe klanten te werven. Top!

 • Nigel

  Nigel van Houten - InTellegus Solutions


  In mei 2019 kwam ineens Barbara onaangekondigd bij ons binnenlopen. Nog vóór de start van haar contract stond ze op netwerkbijeenkomsten ons bedrijf te promoten. 

  In de gesprekken met potentiële klanten moesten we even de balans vinden. Ik bracht de kennis en ervaring. Barbara staat voor de klant en de doorvertaling naar toegevoegde waarde van onze diensten. Dat maakt haar een fijne gesprekspartner, vindingrijk en creatief in het creëren van de ideale situatie om tot een samenwerking tussen partijen te komen.

Wat levert deze sales expert je op?

 • Bedrijfsgroei!
 • Meer leuke klanten
 • Meer werkplezier
 • Meer winst
 • Meer rust
icon-kroontje

Waarom Queen of Sales?

quote-mannenwereld

Tel even bij elkaar op:
Een grote portie enthousiasme gecombineerd met een hoop creativiteit, een hele berg energie en mijn hobby om nieuwe mensen te leren kennen…

Het zit in mijn natuur om op mensen af te stappen en met ze in gesprek te gaan. Ik zal luisteren naar jouw medewerkers, ze motiveren het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik kan ze leren denken in sales kansen en een lach op hun gezicht toveren.

Mijn dienstverlening kost een fractie van een fulltime medewerker en is nét zo waardevol. Hierdoor heb ik mezelf snel terugverdiend.

Ik ben de perfecte persoon om luie of vastgeroeste accountmanagers weer van hun stoel en achter hun bureau weg te krijgen!

Queen of Sales

Jij wil graag groeien met jouw bedrijf. Maar het vinden van nieuwe klanten kost je veel tijd en energie. Daarom besteed je onvoldoende tijd aan acquisitie.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, meet Queen of Sales!

Contact

Queen of Sales
Barbara Bisschop
Kamgras 31
1687 WH Wognum

T: 06 - 135 28 632

E: barbara@queenofsales.nl