icon-kroontje

Koude Acquisitie

Nieuwe klanten binnen halen is voor veel ondernemers een vervelend en tijdrovend klusje. Maar de voldoening daarentegen die het oplevert als je op eigen kracht een prospect hebt geacquireerd is magisch!

Wat heb je nodig om dit mogelijk te maken?

1. Een portie tijd.

2. De juiste mensen.

3. Goede energie.

4. Ludieke ideeën.

5. Een strak plan.

Samen bespreken we de gewenste doelen, ik maak een plan van aanpak en na akkoord voeren we dit uit. Met de focus op de klanten die jij graag wil binnen halen.

Hierbij is het essentieel dat de markt en de doelgroep heel helder in kaart wordt gebracht, ook dat is onderdeel van mijn werk.

De koningin van de koude acquisitie

devider

Koude acquisitie is nodig wanneer je heel gericht door jou gewenste nieuwe klanten wil aantrekken. Maar het is het stomste en het engste dat er is.

Want jij wilt jezelf niet opdringen, maar je kunt wel meer klanten en meer omzet gebruiken. Over dit dilemma hoef je niet langer na te denken, want nu heb je mij gevonden.

Telefoon 06 - 135 28 632 Bel me!
Oh nee das eng… App dan maar! 😊

babara-bisschop-queen-of-sales-koude-acquisitie
icoon-toren

Deze ondermers gingen je voor:

 • Nigel

  Nigel van Houten - InTellegus Solutions


  In mei 2019 kwam ineens Barbara onaangekondigd bij ons binnenlopen. Nog vóór de start van haar contract stond ze op netwerkbijeenkomsten ons bedrijf te promoten. 

  In de gesprekken met potentiële klanten moesten we even de balans vinden. Ik bracht de kennis en ervaring. Barbara staat voor de klant en de doorvertaling naar toegevoegde waarde van onze diensten. Dat maakt haar een fijne gesprekspartner, vindingrijk en creatief in het creëren van de ideale situatie om tot een samenwerking tussen partijen te komen.

 • diedrik-wenneker

  Trans-iX - Diederik Wennekes

   

  Om de groeiambities van Trans-iX waar te maken hebben we Barbara gevraagd om voor een dag in de week voor ons te komen werken. Van oorsprong zijn wij geen sales organisatie maar met de hulp van de Queen of Sales zijn we begonnen met de eerste stappen te maken.

  Het opstellen van een marktbewerkingsplan, het opzetten van een commerciële afdeling binnen de organisatie en ons bedrijf opnieuw in de markt zetten, maar ditmaal met een proactief karakter. Hierover zaten we direct op één lijn, met haar enthousiasme wist ze ons snel te overtuigen.

Wat levert deze sales expert je op?

 • Bedrijfsgroei!
 • Meer leuke klanten
 • Meer werkplezier
 • Meer winst
 • Meer rust

Queen of Sales

Jij wil graag groeien met jouw bedrijf. Maar het vinden van nieuwe klanten kost je veel tijd en energie. Daarom besteed je onvoldoende tijd aan acquisitie.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, meet Queen of Sales!

Contact

Queen of Sales
Barbara Bisschop
Kamgras 31
1687 WH Wognum

T: 06 - 135 28 632

E: barbara@queenofsales.nl